– Juventus vs Milan er helt åben

– Juventus vs Milan er helt åben

880
0
DEL

Fodboldlegenden Giovanni Trapattoni mener, at kampen mellem Juventus og AC Milan i den kommende Serie A-runde kan blive fugl eller fisk. 

Normalvis ville Juventus i nyere tid gå ind til en kamp mod AC Milan som forhåndsfavoritter, men et skidt efterår for Torino-klubbens vedkommende gør, at de halter efter i ligaen og faktisk skal kigge én plads opad i tabellen for at få øje på ‘Rossoneri’.

Ifølge Giovanni Trapattoni, der har været i begge klubber med stor succes, er kampen da også fuldstændig åben.

– Det er to hold med vigtige tekniske værdier, som også er tæt på hinanden i tabellen. Det er ikke for ingenting, at det er defineret som en klassiker i italiensk fodbold. Med alt det, der foregår i verden for tiden, så lad os ikke håbe, at frygten påvirker spillerne på banen, siger Trapattoni ifølge TuttoJuve og fortsætter:

– Begge hold viser deres kvaliteter, og de spiller på en meget moderne og offensiv måde. Efter min mening vil det blive meget lige, og der vil være meget underholdende spil i løbet af de 90 minutter. Juve har vist en iboende følelse af initiativ, som kendetegner dem, mens (Milans cheftræner Sinisa, red.) Mihajlovic har vist, at han ikke er bange for nogen.

Trapattoni håber på en underholdende kamp og tror, at det bliver de gyldne marginaler, der kommer til at afgøre, hvem der eventuelt ender ud som vinder.

– Det vil komme an på formationen og spillernes form samt marginaler. Juventus har lidt flere skader. På et taktisk niveau kender de udmærket hinanden, og offensiv fodbold er deres doktrin. Jeg håber, at vi får en spektakulær kamp, fordi begge hold er i stand til at underholde, slutter den italienske fodboldlegende.

Juventus og AC Milan tørner sammen lørdag aften på Juventus Stadium klokken 20:45, dansk tid.

INGEN KOMMENTARER