Kane advarer Liverpool før storkamp

Kane advarer Liverpool før storkamp

1544
0
DEL

Harry Kane er fortrøstningsfuld forud for lørdagens opgør mod Liverpool i Premier League og mener at Klopp-effekten udebliver, når de to hold tørner sammen på White Hart Lane.

Harry Kane udtaler, forud for lørdagens opgør mod Liverpool, at Tottenham har i sinde at sprænge boblen af ukuelig optimisme, som har bredt sig hos The Reds, efter Jürgen Klopps indtog på Merseyside.

Tottenhams spilfilosofi med hurtigt, direkte spil, har bevirket en stime på syv kampe i træk uden nederlag, og spydspidsen hos Spurs, Harry Kane, er ifølge Daily Express overbevist om at Tottenham trækker det længste strå i lørdagens opgør:

–  Vi har overløbet alle vores modstandere i denne sæson. Det er et tegn på at vi spiller trænerens taktik rigtigt, og at vi har formen til det, så jeg kan ikke se hvorfor vi ikke også skulle gøre det på lørdag.

Før sæsonen udtalte den administrerende Tottenham-direktør Daniel Levy, at klubben for første gang i flere år ikke har en målsætning om at havne i top fire i Premier League. Dette mener Harry Kane ironisk nok kan gøre at holdet præsterer bedre på alle parametre:

–  Jeg tror det er en god ting, at ingen taler om Champions League. Vi har ikke tabt i ligaen siden sæsonens første kamp. Vi har et frisk ungt hold og træner hårdt. Vi er glade for at være lidt uden for mediernes søgelys og stadig præstere godt. Vi har Liverpool på lørdag og vi glæder os. Forhåbentlig leverer vi varen og henter yderligere tre point.

Om Kane får ret og boblen af optimisme hos Liverpool brister, kan ses på lørdag den 17/10 kl. 13:45, hvor Tottenham tager imod Liverpool på White Hart Lane.

INGEN KOMMENTARER