Kaos i OB: Kan miste halvdelen af truppen til sommer

Kaos i OB: Kan miste halvdelen af truppen til sommer

790
0
DEL

I OB har der været stor rotation i både trup og stab i den senere tid, og det ser ud til, at det fortsætter. I hvert fald risikerer fynboerne at miste 12 ud af 26 spillere til sommer. 

OB sluttede sidste sæson af på en skuffende niendeplads i Alka Superligaen, og derfor følte bestyrelsen, at der skulle ændringer til – og det kom der. Ti spillere blev solgt, og ni spillere kom til, mens Kent Nielsen overtog pladsen på trænersædet.

Et trænerskifte betyder også, at træneren lige skal lære holdet at kende, og derfor har Kent Nielsen endnu ikke fået forlænget nogle kontrakter, og derfor står 12 spillere lige nu til at have kontraktudløb til sommer.

Sportsdirektør Jesper Hansen ser dog også problematikken i situationen:

– Vi har ansat en ny træner, som skulle have muligheden for at se spillerne an, før vi traf en beslutning. Derfor kommer kontraktudløbene ikke som en overraskelse, men det er klart, at det er problematisk, hvis vi mister 12 spillere, siger OBs sportsdirektør til Ekstra Bladet.

Det er blandt andet profiler som Lasse Kryger, Emil Larsen og Rasmus Falk, der har kontraktudløb til sommer. Jesper Hansen vil dog ikke afsløre, om klubben endnu har taget kontakt til nogle af spillerne om en eventuel forlængelse.

– Det er noget, vi holder internt, og vi er ikke klar til at melde noget ud endnu, siger sportsdirektøren til slut.

OB fik i går noget af en afklapsning af Brøndby på eget græs, da de måtte se sig slået med hele 2-5.

INGEN KOMMENTARER