Kilde: Benzema har indrømmet indblanding

Kilde: Benzema har indrømmet indblanding

620
0
DEL

Karim Benzema har haft rigeligt at se til det seneste døgn, og nu skulle den franske stjerne angiveligt have indrømmet sin indblanding i sagen om Mathieu Valbuena.

Rygterne har svirret omkring Real Madrid-angriberens indblanding i en noget prekær situation, hvor et såkaldt ‘sex-tape’ med en anden fransk spiller, Lyons Mathieu Valbuena, skulle have ledt til afpresning, hvilket Benzema altså skulle have været en del af.

Benzema blev onsdag sigtet for dette, og nu siger en kilde, at han skulle have indrømmet sin indblanding i sagen.

Ifølge kilden skulle Benzema have snakket med Valbuena på vejne af en ‘barndomsven’, som havde en interesse i at komme i kontakt med Valbuena vedrørende sex-tapet, da tre afpressere skulle have været i besiddelse af videoen.

Disse tre, som alle er varetægtsfængslet, skulle angiveligt først have kontaktet en bekendt af Benzemas bror, som altså skulle sætte dem i forbindelse med Karim Benzema.

Benzemas advokat har benægtet al indblanding i sagen, og Benzema skal nu afhøres. Det har for både Benzema og Valbuena haft den konsekvens, at de ikker er med i truppen for Frankrig i de kommende landskampe.

Benzema og Valbuena skulle ifølge kilden have snakket om sagen den 5. oktober, hvor den franske landsholdstrup var samlet, og hele sagen er startet helt tibage i juni.

INGEN KOMMENTARER