Klopp afviser spekulationer om Mignolet

Klopp afviser spekulationer om Mignolet

663
0
DEL

Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp, understreger, at han ikke er på udkig efter en erstatning for hans belgiske sidste skanse imellem stængerne.

Klopp står snart overfor sit første transfervindue som manager for den traditionsrige storklub, og i den forbindelse har rygterne svirret om, hvorvidt tyskeren har i tanke at skifte ud på målmandsposten. Eksempelvis er FC Kölns Timo Horn samt Sunderlands engelske landsholdskeeper Jack Butland blevet rygtet til Anfield.

Nu maner den 48-årige succestræner dog transferrygterne til jorden, og understreger i samme ombæring sin tilfredshed med den belgiske målmand.

– Jeg er meget tilfreds med vores målmandssituation, forklarer den karismatiske tysker til BBC Sport og fortsætter:

– Jeg er ked af at skulle dræbe jeres historier ang. tyske målmænd og målmænd fra Stoke – vi er ikke på udkig efter en målmand.

Den 27-årige landsholdsmålmand røg i sidste sæson, under Brendan Rodgers ledelse, ud i kulden, men i denne sæson har han været sikkert førstevalg og har samtidig formået at holde buret rent seks gange.

– Jeg har haft mange målmand de seneste par år, og han (Mignolet, red.) er en af de klogeste, jeg nogensinde har haft, lyder de rosende ord fra Klopp, der fortsætter på samme manér:

– Han er meget åben, og han er ung nok til at forbedre sig samt udvikle sig. Inden jeg kom til klubben, stod han ikke i den nemmeste situation, men der har ikke været noget at sætte en finger på – absolut intet, afslutter den tidligere Dortmund-træner.

Klopp og Co. møder på onsdag Southampton i Capital One Cup, hvor Mignolet højst sandsynlig igen er at finde mellem stængerne.

INGEN KOMMENTARER