Klopp efter skadeshelvede: Skal bruge to angribere

Klopp efter skadeshelvede: Skal bruge to angribere

1140
0
DEL

Liverpool er løbet ind i et sandt skadeshelvede med en lang række stamspillere på lazarettet. Den nyligt tiltrådte træner Jürgen Klopp fortæller nu at han vil hente to angribere for at dække hullerne.

Dany Ings ser ud til at misse resten af sæsonen med en knæskade, mens højrebacken Joe Gomez også sidder ude med en skade af samme kaliber. Herudover er Jordan Henderson, Christian Benteke, Daniel Sturridge og Firminho heller ikke disponible i den kommende uge.

Skaderne efterlader Klopp med Divock Origi og Jerome Sinclair til angrebspositionerne, mens Nathaniel Clyne er eneste reéle mulighed til højreback-positionen.

Til spørgsmålet om der skal hentes en række spillere ind, for at dække for de skadede svarer Klopp dog, at han kun behøver to angribere:

– To angribere er hvad jeg skal bruge. Vi kunne godt bruge flere, men når Christian (Benteke red.) er klar er han jo også en mulighed til positionen.

Ifølge den spanske avis Fichajes har Jürgen Klopp kontaktet Robert Lewandowskis agent, for at arrangere et møde og diskutere muligheden for et skifte til Premier League.

Lewandowski har scoret 19 mål i sine seneste 10 kampe for klub og landshold og har kontrakt med Bayern München til 2019, så Liverpool ville nok blive tvunget til at lægge en god sum penge på bordet, hvis handlen skal i hus.

INGEN KOMMENTARER