Klopp inden Spurs-opgør: Spillerne skal nyde det

Klopp inden Spurs-opgør: Spillerne skal nyde det

851
0
DEL

Liverpools nye manager Jürgen Klopp fortæller inden lørdagens eftermiddagskamp imod Tottenham Hotspur, at spillerne skal ud og nyde det og turde vise mod på banen. 

Jürgen Klopp er i særdeleshed kendt for sit afsmittende og positive humør samt sin store karisma, men den tyske træner er berygtet for en spilfilosofi om et gedigent pres i banen, som stiller store krav til spillernes løbevillighed.

Klopp siger dog inden eftermiddagens kamp, at han ved, at holdet kan spille god fodbold, og at de skal gå ud og nyde kampen og turde tage chancer.

– Alle disse gutter er i stand til at spille rigtig god fodbold, for det er dét, de har gjort førhen, og det er årsagen til, at de er i klubben. Nu skal vi skyde brystet frem, løbe og kæmpe, afslutte og alle disse ting. Forsvarer som en enhed og angribe som en enhed, som fodbold ser ud i dine bedste drømme, fortæller Jürgen Klopp ifølge Tribal Football.

– Jeg vil se mere mod, og jeg vil se mere glæde i deres øjne. Jeg vil se, at de kan lide det, de laver. Jeg så det i løbet af ugen. Det er nogle rigtig gode drenge. Jeg fortalte spillerne, at jeg er her, fordi Liverpool er en stor klub, men også på grund af dem og fordi jeg har en følelse af, at jeg kan hjælpe disse drenge, fortsætter Liverpool-manageren.

Jürgen Klopp tror på, at holdet kan vinde kampen, hvis spillerne er forberedte og klar til at håndtere eventuel modgang.

– Hvis vi ikke kun drømmer om succes i hver enkelt situation, og hvis vi er forberedte på problemer, der kan opstå  i kampen, og vi er stærke nok til at håndtere disse situationer, så kan vi være med i kampen, og hvis vi kan være med i kampen, så kan vi vinde den, fastslår Klopp afslutningsvis.

Blot et enkelt point skiller Tottenham og Liverpool ad i tabellen inden dagens opgør. Liverpool indtager 10. pladsen med 12 point, mens London-klubben har 13 point og ligger nummer otte i tabellen.

INGEN KOMMENTARER