Klopp vil genskabe vild atmosfære på Anfield

Klopp vil genskabe vild atmosfære på Anfield

746
0
DEL

Jürgen Klopp har siden sin ankomst til Liverpool allerede været en markant skikkelse i klubben. Nu vil den succesrige manager også lave om på atmosfæren på Anfield, og han vil genskabe den vilde stemning, som der tidligere hen har været.

Det kan godt være, at Jürgen Klopp ikke har været særlig lang tid i Liverpool, men ikke desto mindre er han allerede begyndt at sætte sit store præg på klubben. Nu vil tyskeren også genskabe den atmosfære, som tidligere hen førte Liverpool til store meritter.

– Da jeg ankom til Dortmund, og vi startede et samarbejde, var der ikke den bedste atmosfære. Fansene følte, at de skulle vente for lang tid på den næste succes. Så vi skabte en fælles atmosfære – kun for os, fansene og spillerne. Holdet startede med at vise, at de ville gøre det lettere for tilhængerne at nyde spillet på banen, siger han til BBC ifølge Liverpool Echo og han tilføjer;

– Hvis det ikke er muligt for et hold at vise taknemmelighed for atmosfæren, og så siger nogen, at man kun gør det ved specielle øjeblikke – hvorfor det? Fansene nyder alle mål. Der vil altid være en afstand. Vi spiller, og de ser på.

Jürgen Klopp har hentet 15 point, siden han kom til Liverpool, og det er ikke meget mere, end hvad Brandon Rodgers tilkæmpede sig, da han var ved roret i klubben.

INGEN KOMMENTARER