Klublegende: Det ville være en fejl at fyre Mihajlovic

Klublegende: Det ville være en fejl at fyre Mihajlovic

893
0
DEL

Den tidligere forsvarsklippe Alessandro Nesta er overbevist om, at en fyring af den serbiske cheftræner ikke er løsningen på Milans problemer. Det fortalte han i et interview til La Gazzetta dello Sport forud for aftenens kamp mellem Lazio og AC Milan. 

Den tidligere forsvarsprofil slår i dag sine folder i det amerikanske – nærmere bestemt i Miami, hvor han er cheftræner for byens fodboldhold. Men før han tog rejsen over Atlanten, nåede den 39-årige italiener at spille for både AC Milan og Lazio, som i aften tørner sammen på Stadio Olimpico.

I den forbindelse har italienske La Gazzetta dello Sport fået en snak med den defensive ankermand om aftenens kamp samt Milans nuværende situation.

– Hvem der vinder aftenens kamp? Ingen af holdene præsterer deres bedste i øjeblikket, selvom de er ved at forbedre sig. Jeg tror, at det bliver en meget lige kamp, som ender i en uafgjort, fortæller den tredobbelte Serie A-vinder og kommer ind på den kritiske situation i det milanesiske:

– De (AC Milan, red.) har ikke spillet godt de seneste 3-4 år, men til trods for dette giver de altid træneren skylden. De fyrer dem, men problemerne er der stadig. Hvis Milan vælger at fyre Sinisa Mihajlovic begår de en kæmpe fejl, forklarer Nesta og tager Filippo Inzaghi og Clarence Seedorf, der begge har stået i spidsen for den italienske storklub, i forsvar:

– Om Seedorf og Inzaghi gjorde det rette ved at blive træner for Milan og dermed ikke starte i en mindre klub? Hvis en stor klub kontakter dig, hvordan kan du så sige nej? Det en chance, der måske aldrig kommer igen. Det er svært, men du har ikke noget valg. Nogle gange går det godt. Prøv bare at se på Pep Guardiola, der startede med at træne Barcelonas ungdomshold for derefter at vinde ‘The treble’ med deres førstehold.
Men du kan også ende med at blive fyret, ligesom Clarence (Seedorf, red.) og Filippo (Inzaghi, red.) blev det, afslutter italieneren.

Aftenens kamp fra den italienske hovedstad kan følges på TV3 Sport 2 med kampstart kl. 20.45.

INGEN KOMMENTARER