Kræft-ramt stjerne sagsøger tidligere klub

Kræft-ramt stjerne sagsøger tidligere klub

805
0
DEL

Den tidligere Newcastle og nuværende Deportivo La Coruña-spiller, Jonás Gutierrez, sagsøger sin tidligere klub for 2 mio. £, da han mener, at de ikke behandlede ham som de burde efter sit kræft-forløb

Efter 7 år i The Tyne måtte Jonás Gutierrez forlade Nordengland, da den klub han havde gjort så meget for, ikke ville forlænge hans kontrakt. Gutierrez havde netop været igennem et længere kræftforløb, hvor han var blevet ramt af testikelkræft.

I september 2014 afslørede han, at han var under behandling for testikelkræft, men at det var i den afsluttende fase. Han formåede at kæmpe sig tilbage på 1. holdet i Newcastle, og den 4. marts gjorde han sin tilbagekomst mod Manchester United.

Men nu er Gutierrez ikke længere i Newcastle, og han mener, at måden de håndterede situationen på var alt andet end acceptabel. Det er især forløbet efter behandlingen, og op til at han blev smidt på porten, der har resulteret i et søgsmål på hele 2 mio. £.

– Det er tydeligt, at klubben har sørget for sine egne interesser, men jeg mener, at i en situation som denne, må man også overveje omstændighederne. Især fordi jeg havde spillet i 5 år, før dette problem kom. Jeg spillede altid, udtaler argentineren ifølge Daily Mail.

Han nævner også, at han selv valgte at betale for sin behandling, og at han aldrig bad holdet om noget.

Nu slår 32-årige Jonás Gutierrez sine folder i det nordvestlige Spanien, efter at have underskrevet en 1-årige aftale med La Liga-holdet Deportivo La Coruña.

INGEN KOMMENTARER