Krohn-Dehli: En æra er slut

Krohn-Dehli: En æra er slut

554
0
DEL

Morten Olsen annoncerede i går, at han stopper som landstræner med øjeblikkelig virkning. Den beslutning ærgrer Michael Krohn-Dehli, der lige nu overvejer situationen på landsholdet efter landstrænerens stop.

Michael Krohn-Dehli har efterhånden rundet en alder af 32 år, og derfor er det ikke utænkeligt, at den teknisk dygtige spiller, snart kan være fortid på landstræner. I hvert fald er danskeren meget ærgerlig over Morten Olsens stop som landstræner.

– Han har betydet en hel del for mig, for det er under ham, at jeg har fået alle mine landskampe. Sådan er det med mange på det her landshold. Han har lært mig meget, og han er en utrolig dygtig træner, der altid er forberedt, siger Michael Krohn-Dehli til tipsbladet.dk og fortsætter;

– Både som spiller og træner har han betydet meget, og det er en æra med Morten Olsen, der slutter nu. Stor cadeau skal der lyde til ham. Jeg synes, han har klaret det godt, og jeg er ærgerlig over, at det skal slutte på denne måde, lød det videre.

Det vides endnu ikke, om Michael Krohn-Dehli fortsætter sin landsholdskarriere, men man kan godt have sin tvivl eftersom, at den offensive spiller er gået hen og blevet 32 år.

INGEN KOMMENTARER