Kyniske Brøndby straffede FCN

Kyniske Brøndby straffede FCN

650
0
DEL

Det var et særdeles effektivt Brøndby-mandskab, der søndag eftermiddag gæstede Farum Park. De blå-gule vandt med 0-2 på mål af Daniel Agger og Ronnie Schwartz. 

FC Nordsjælland blev trukket endnu længere ned i dyndet søndag eftermiddag, da Brøndby IF kom på besøg.

Det startede ellers rigtig fornuftigt for hjemmeholdet, der i flere omgange var tæt på at komme foran med blandt andet to bolde på træværket, men midtvejs i første halvleg fik Brøndby vendt tingene på hovedet, da kaptajn Agger fik pandebrasken på bolden efter et hjørnespark, og så stod der 0-1 på måltavlen.

Herefter kom Brøndby længere frem på banen, hvilket også udmøntede sig i scoring nummer to for Thomas Franks tropper. Ronnie Schwartz lagde på fornem vis bolden op i det lange målhjørne, og der var på det tidspunkt spillet 40 minutter af opgøret.

Nordsjælland havde svært ved at hive sig op efter de to scoringer til de blå-gule, og derfor gik de to hold da også til pause med stillingen 0-2.

FC Nordsjælland fik til gengæld pumpet ny energi i sig i pausen, og det var derfor en flok rødklædte tropper, der gik ud til anden halvleg. De nærmede sig igen Brøndbys mål, og få minutter inde i anden halvleg blev Farum-klubben snydt for et straffespark. Brøndbys Johan Larsson fik bolden op på armen, men det udløste ikke et straffespark.

Kort tid efter kunne Nordsjælland igen føle sig snydt, efter at Martin Vingaard blev vinket offside på et ripostmål. På de efterfølgende tv-billeder viste det sig, at målet skulle have været anerkendt.

Kampen løb ud i sandet, og Brøndby skaffede en vigtig sejr på 0-2 over Nordsjælland, der efter kampen følte sig snydt.

INGEN KOMMENTARER