Kyniske Sunderland vandt nordengelsk arvefjende-opgør

Kyniske Sunderland vandt nordengelsk arvefjende-opgør

830
0
DEL

Der var i dag lagt i kakkelovnen til et spændende arvefjende opgør mellem de to nordengelske traditionsklubber, Sunderland og Newcastle. Det blev et intens opgør, der blev præget af, at de to hold på forhånd var meget presset i bunden af Premier League.

Før dagens bundkamp var Sunderland placeret på anden sidste pladsen i Premier League, mens Newcastle blot havde skrabet seks point sammen. Derfor var det i dag et opgør forbudt for børn, hvor kun en sejr talte for begge hold.

Kampen startede i et meget fysisk tempo, og allerede fra start kunne man se, at det var to tændte hold, der gik benhårdt efter sejren. Newcastle startede kampen bedst og dominerede det meste af spillet, men ind ville bolden ikke.

I første halvlegs overtid gik det så helt galt for Newcastle, da dommeren fejlagtigt forærede Sunderland et straffespark, mens Colocchini fik direkte rødt kort til stor frustration for Newcastle spillerne, og man kan også forstå de sortklædte spillere, da det var en meget tvivlsom dom. Adam Johnson eksekverede sikkert fra 11-meter pletten, og så kunne Sunderland noget ufortjent gå til pause med en 1-0 føring.

I anden halvleg kom hjemmeholdet ud som lyn og torden. Gæsterne havde svært ved at finde momentum, og udvisningen af anfører Colocchini sad stadig i hovederne hos Newcastle spillerne. Efter 65 minutter blev værre gjort værre, da Sunderland bragte sig foran med 2-0.

Herefter gik gassen helt af ballonen for gæsterne, der slet ikke kunne skabe chancer og komme tilbage i kampen. I stedet øgede Sunderland føringen til 3-0, og pludselig var kyniske Sunderland foran med tre mål, og så lignede det ellers den totale ydmygelse af Newcastle.

Det hele endte med en 3-0 sejr til Sunderland, der dermed kravlede forbi rivalerne fra Newcastle i tabellen. De to hold ligger af point med blot seks point for de første ti kampe, så der er stadig lang vej for de to nordengelske klubber.

INGEN KOMMENTARER