Lallana: Sejr over Chelsea er et skridt i den rigtige retning

Lallana: Sejr over Chelsea er et skridt i den rigtige retning

765
0
DEL

I lørdags fik Liverpool en flot sejr på 3-1 på Stamford Bridge. I midtugen møder Liverpool så Rubin Kazan i Europa League, og en af Liverpools profiler, Adam Lallana, mener, at sejren over Chelsea giver holdet et ekstra boost frem mod kampen på torsdag.

Det har været lidt af en rutsjebanetur for Liverpool igen i denne sæson. For nylig kom så en af succesoplevelserne, da man kunne rejse hjem fra London med en 3-1 sejr over Chelsea i bagagen. Den præstation glæder stadigvæk Adam Lallana, der mener, at sejren var et skridt i den rigtige retning.

– Det var en fantastisk følelse at slå Chelsea, især efter mavepusteren mod Southampton ugen forinden, hvor de udlignede sent. Man så 11 spillere, der fightede for hinanden. Man kunne se, hvor meget vi ønskede den sejr, siger Lallana til Liverpool Echo.

– Det er et skridt i den rigtige retning, men det er vigtigt, at vi beholder benene på jorden. Det er kun én sejr, vi er ikke i mål endnu. Men nu kan vi tænke på Kazan og prøve at forbedre vores situation i Europa League. De viste på Anfield, hvor godt et hold de er.

Liverpool er placeret på en 2. plads i Europa Leagues Gruppe B, og holdet har indtil nu skrabet tre point sammen i lige så mange kampe. Med en sejr på torsdag kan Liverpool dog tage et afgørende skridt mod knockout-fasen i den europæiske turnering.

INGEN KOMMENTARER