Landstræner forsvarer Pogba

Landstræner forsvarer Pogba

1041
0
DEL

Frankrigs landstræner Didier Deschamps forsvarer den udskældte offensivspiller Paul Pogba, men siger i samme omgang at spilleren må lære at arbejde bedre defensivt.

Den franske midtbanespiller har fået en del kritik for sin form i den første del af sæsonen, og flere mener ikke, han kan kan klare presset ved at bære Juventus’ ærefulde nummer 10.

– Nummeret var frit og jeg ved ikke, hvem der valgte det til ham. Det vigtige er at at Paul ikke ændre sin spillestil. Han er en fantastisk spiller, han er ung og han meget vellidt uden for banen.

I et interview til Tuttosport forklarer Deschamps at Pogba skal fortsætte med at spille frit, men at han også må arbejde hårdt defensivt:

– Han er en fremragende spiller, når han er på toppen. Jeg ved godt at han ikke er en klassisk 10’er – han er ikke en ekstra angriber, og jeg giver ham altid friheden til at bevæge sig offensivt for landsholdet, men som midtbanespiller skal man også arbejde defensivt. Det er nok ikke det han bedst kan lide, men det er vigtigt for holdet.

Til et spørgsmål om Pogbas svingende form svarer Deschamps:

– Du kan ikke altid være på 100 procent. Juve mistede tre vigtige spillere denne sommer – Andrea Pirlo, Arturo Vidal og Carlos Tevez. Der kom andre kvalitetsspillere ind, men man kan ikke forvente at de kan gå ind og gøre det samme, som et hold, der har spillet sammen to eller tre år.

Deschamps tror godt Pogba kunne finde på at forlade `Den gamle dame´ en dag, men understreger at han ikke havde indflydelse på beslutningen, da den 22-årige franskmand valgte at blive i Torino i sommer, på trods af interesse fra flere storklubber:

– Folk skifter hold, hver dag og han kunne let være skiftet sidste sommer. Jeg har også hørt rygter om at det var mig der overtalte ham til at blive, men nej, det var hans personlige valg. Han vil helt sikkert rejse en dag, men jeg ved ikke hvornår. En stor spiller kan spiller, hvor han vil… Italien, Spanien, England.

Paul Pogba har spillet 13 kampe i alle turneringer i denne sæson med 1 mål og assists til følge.

INGEN KOMMENTARER