Lassana Diarras kusine omkommet i Paris-skyderierne

Lassana Diarras kusine omkommet i Paris-skyderierne

895
0
DEL

Den tidligere Arsenal, Chelsea og Real Madrid spillers kusine omkom fredag, som resultat af det frygtelige angreb på Paris. Lassana Diarra spillede selv på Stade de France.

Den 30-årige midtbanespiller der i denne sæson rykkede til Marseille, var selv på banen i Paris for Frankrig, da de forfærdelige angreb ramlede ind over byen. Nu afslører Lassana Diarra via Twitter, at hans kusine, Asta Diakite, var blandt de omkomne.

– Som i måske har læst, blev jeg ramt personligt af angrebene, tweetede Diarra på fransk.

– Min kusine, Asta Diakite, var blandt ofrene for et af skyderierne, sammen med hundrede af andre uskyldige franskmænd. Hun var som en storesøster for mig.

– I denne tid med terror er det vigtigt for os alle sammen som repræsenterer dette land og dets diversitet at stå sammen imod den rædsel, som hverken har en hudfarve eller religion. Stå sammen for kærlighed, respekt og fred.

Diarras holdkammerat Antoine Griezmann har ligeledes bekræftet, at hans søster er okay, efter at have været til koncerten på Bataclan teatret hvor der altså også blev skudt, og 100 mennesker blev holdt som gisler.

Han har tweetet:

– Tak til Gud for at min søster var i stand til at forlade Bataclan Teatret. Alle mine bønner går til ofrene og deres familier.

 

 

INGEN KOMMENTARER