Laudrup sættes i forbindelse med svensk klub

Laudrup sættes i forbindelse med svensk klub

528
0
DEL

Michael Laudrup har været en meget omtalt mand i den seneste tid. Mange danskere havde nok håbet på, at den tidligere landsholdsspiller ville takke ja til at blive landstræner efter Morten Olsen, men sådan skulle det ikke gå. 

Åge Hareide blev tidligere rygtet væk fra Malmö, fordi han angiveligt ifølge flere danske medier ville blive den næste danske landstræner. Nu sættes Michael Laudrup pludselig i forbindelse med et trænersæde i Malmö FF, hvor Hareide lige nu er træner.

Siden han forlod sin klub, Lehkwiya SC, har Michael Laudrup været sat i forbindelse med flere potentielle trænerjobs. Senest er han blevet rygtet som ny dansk landstræner, men det tilbud har han angiveligt takket nej til.

Nu forlyder det, at Michael Laudrup kan være på vej til Malmö FF, og det vil nok være til stor fortrydelse og ærgrelse for DBU, hvis Laudrup skulle vælge at takke ja til tilbuddet i den svenske klub.

Michael Ladrup har tidligere stået i spidsen for Mallorca, Getafe, Swansea og senest Lehkwiya. I alle klubber udgjorde den tidligere landsholdsstjerne en god figur, og derfor er det ikke overraskende, at mange klubber er ude efter ham.

INGEN KOMMENTARER