Lavezzis agent: Åben for skifte til Italien

Lavezzis agent: Åben for skifte til Italien

637
0
DEL

Ezequiel Lavezzis agent mener, at det vil være et godt skifte for argentineren, hvis han skulle vende tilbage til italiensk fodbold, hvor han tidligere havde stor succes i Napoli. I dag spiller Lavezzi i PSG, men det er som om, at han ikke rigtigt kan finde fodfæste i det franske længere, og det åbner nu op for et skifte.

Da Ezequiel Lavezzi skiftede til PSG og fransk fodbold var forventningerne tårnhøje efter et par succesrige år i italiensk fodbold hos Napoli. De forventninger indfrierede den lynhurtige argentiner i de første par sæsoner, men siden da er det gået ned ad bakke. Nu kan et skifte tilbage til Italien måske være under opsejling.

– Om Lavezzi kunne vende tilbage til Italien? Juventus er en mulighed, og i forhold til Inter kan jeg sige, at (Roberto, red.) Mancini allerede ville have ham i Manchester City.

– Han er en vigtig spiller. Der er mange europæiske klubber, der følger ham, og Italien er en mulighed, siger agenten, Moggi til SportMediaset.

Ezequiel Lavezzi skiftede i 2012 fra Napoli til PSG, men nu kan den 30-årige argentiner være på vej videre til en ny klub, hvis det fortsat ikke bliver til mere spilletid.

INGEN KOMMENTARER