Legende forsvarer Milan-træner: Mangel på kvalitet i truppen

Legende forsvarer Milan-træner: Mangel på kvalitet i truppen

1016
0
DEL

Den forhenværende storspiller Cesare Maldini tager AC Milans cheftræner Sinisa Mihaljovic i forsvar og stiller spørgsmålstegn ved det materiale, kroaten har at arbejde med. 

Trods massive investeringer i prominente offensivspillere henover sommeren er Cesare Maldini ikke imponeret over AC Milans trup, som ifølge ham mangler kvalitet. Han tager samtidig udskældte Mihaljovic i forsvar.

– Mihaljovic kan blive den rigtige man til jobbet. Han er en god person og en hårdtarbejdende træner, men som jeg ser det, har han ikke råmaterialet til at gøre meget, forklarer Cesare Maldini ifølge SportItalia.

Kritikken af Sinisa Mihaljovic i pressen og for beskuere har navnlig gået på hans taktiske fejldispositioner, men ifølge Cesare Maldini er spillestilen ikke et problem, men derimod den manglende kvalitet i spillertruppen.

– Milan har et problem. Ikke i form af spillestilen, men af kvaliteten, mener den tidligere forsvarsdirigent.

AC Milan tabte onsdag aften med 0-1 til ærkerivalerne fra Inter i finalen om det såkaldte ‘Berlusconi Trophy’. Næste opgave for Milano-klubben er søndag eftermiddag, hvor Sassuolo gæster San Siro i Serie A’s niende spillerunde.

INGEN KOMMENTARER