Legende lovpriser Ancelotti: En af de bedste, verden har set

Legende lovpriser Ancelotti: En af de bedste, verden har set

684
0
DEL

Sir Alex Ferguson hylder Carlo Ancelotti, som ifølge ham er en af de bedste managere, verden har set. Manchester United-koryfæet betegner også italieneren som en god ven.

Managerlegenden Sir Alex Ferguson har siden sin afgang i 2013 modtaget store hyldester fra alverdens fodboldikoner, men nu er det skottes egen tur til at dele ud af begejstringen for andre store personligheder.

Carlo Ancelotti er en af dem, der fortjener at få ros med på vejen, mener den tidligere Manchester United-manager, der føler sig overbevist om, at italieneren snart gør comeback efter fyringen i Real Madrid i sommer.

– Carlo Ancelotti er en af mine gode venner, men også en af de beste managere, fodbolden har set. Han er en fantastisk mand, og jeg tror, han snart er tilbage i fodboldverdenen. Det er der ingen tvivl om. Personer med de evner bliver ikke længe ude, forklarer Sir Alex Ferguson ifølge Daily Mail.

Sir Alex Ferguson har også gode minder i indbyrdes kampe med Ancelotti, og han kigger særligt tilbage mod et møde i 1999, hvis han skal få smilet frem.

– Vi har jo været oppe mod hinanden før. Mit bedste minde af de indbyrdes møder var, da vi slog Juventus i Champions League-semifinalen i 1999 i Torino, fortæller Ferguson, der nærer stor respekt og beundring for Ancelottis imponerende statistik i europæisk sammenhæng.

– Carlo Ancelotti har en utrolig statistik i Champions League – både som spiller og som manager. Han har vundet den to gange som måde spiller og træner i AC Milan, og så har han vundet den én gang som Real Madrid-manager. Jeg tror ikke, at nogen anden har gjort det, så han sidder på en piedestal i den sammenhæng.

Carlo Ancelotti har en fortid i store klubber, såsom Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG og senest Real Madrid.

INGEN KOMMENTARER