Legende: Milans problemer er normale

Legende: Milans problemer er normale

734
0
DEL

Carlo Ancelotti, der tidligere har stået i spidsen for AC Milan, er nu ude og fortælle, at klubbens problemer ikk er unormale, og han roser samtidig valget af den blot 16-årige keeper, Gianluigi Donnarumma.

AC Milan har i de seneste år ikke været at finde blandt top 4 i Serie A, men det overrasker på ingen måder den tidligere Milan-træner, Carlo Ancelotti, der ikke er bleg for at sige sin ærlige mening om Milano-klubben.

– Det har været op og ned som altid. Jeg tror faktisk, at det er meget normalt, for når en ny træner ankommer til en ny klub, er spillerne også nødt til at arbejde på at få ændret på tingene, fortæller Carlo Ancelotti til IL Giornale.

– Jeg vil gerne rose Sinisa Mihajlovic, for uanset hvor god Diego Lopez er, så ville Donnaruma før eller siden tage pladsen i Milan-målet. Det er ligesom med Buffon. Han starter i en meget ung alder, og når man er god, kan du ikke bare stoppe og tage ham ud af holdet.

Det har endnu ikke været på tale, at Carlo Ancelotti skal tage over i AC Milan, og det er endda til trods for, at den rutinerede træner lige nu står uden job.

INGEN KOMMENTARER