Leicester-boss: Mahrez er kongen hvor han er

Leicester-boss: Mahrez er kongen hvor han er

596
0
DEL

Leicester har i denne sæson haft en helt igennem fantastisk sæson i Premier League, og meget af den store succes skyldes Riyad Mahrez, der sammen med Jamie Vardy har været den helt store oplevelse.

Står det til Leicesters manager Claudio Ranieri, så skal Leicester-esset Riyad Mahrez ingen steder i den kommende tid, og ifølge træneren har spilleren selv udtrykt, at han ønsker at blive, hvor han er lige nu, og Ranieri kalder sit angrebs-es for kongen i klubben.

– Han bliver her, og han ønsker også selv at blive. Vi vil beholde ham, sådan er det. Han er nødt til at forbedre sig, og når han gør det, så forbedrer han også vores hold. Når han forbedrer holdet, hvorfor skulle han så ønske at forlade os?

– Han er kongen her. Det er vigtigt for ham, at kunne navigere i denne stressede tid, hvor alle taler om ham, siger manageren til Sky Sports.

Leicester ser også ud til at kunne holde Riyad Mahrez, der i sommers forlængede kontrakten med klubben, så den løber frem til 2019. Derfor skal de største europæiske klubber have den helt store pengepung frem, hvis de vil forsøge at hente angriberen.

INGEN KOMMENTARER