Leicester-kaptajn: Leicester har ændret Premier League

Leicester-kaptajn: Leicester har ændret Premier League

639
0
DEL

Leicesters anfører Wes Morgan mener, at holdet har ændret Premier League for fremtiden.

Leicester er den helt store sensation i engelsk fodbold i denne sæson, hvor de lige nu indtager førstepladsen i Premier League med fem points forspring til Tottenham på andenpladsen.

Leicesters anfører Wes Morgan mener, at klubben har ændret Premier League:

– Det er lidt et eventyr, en kæmpe overraskelse for alle, men vi har troen på det, og vi synes, at vi fortjener at være her, hvor vi står i dag. I Premier League har man altid haft en top fire, som har slået alle hold, men i år har det været anderledes, siger Wes Morgan til ESPN og fortsætter:

– De såkaldte større klubber skal begynde at tænke over, hvordan de køber spillere. Bruger man 100 millioner pund på en spiller, betyder det ikke, at han vinder titlen for dig. De burde kigge på os (Leicester, red.), Bournemouth og Norwich og revurdere, hvordan de vil agere på transfermarkedet fremover.

Sidst Leicester mødte Arsenal tabte man 5-2, men Wes Morgan er optimist forud for topopgøret.

– Det var i starten af sæsonen, hvor klubberne forsøgte at finde sig selv. Nu er det slutningen af sæsonen, og holdene er mere tændte. Presset ligger på Arsenal, men vi vil helt sikkert gå efter det, afslutter anføreren.

INGEN KOMMENTARER