Lettet og udmattet Brøndby-profil: Godt, vi undgik forlænget spilletid

Lettet og udmattet Brøndby-profil: Godt, vi undgik forlænget spilletid

1054
0
DEL

Brøndby IF sikrede sig en sen 1-0-sejr over HB Køge torsdag aften i den danske pokalturnering, og Brøndby-profilen Thomas Kahlenberg priser sig lykkelig for, at holdet slap for den forlængede spilletid. 

Thomas Kahlenberg var en glad, træt og lettet mand, da slutfløjtet lød på SEAS-NVE Park i Herfølge torsdag aften. Brøndby havde med en overtidsscoring af ‘Plaffeministeren’ Ronnie Schwartz sikret sig videre avancement i DBU Pokalen.

Den sene scoring gjorde, at Brøndby ikke skulle ud i forlænget spilletid, og det var ifølge midtbaneprofilen vigtigt for ikke at blive udkørt inden kampen mod OB på søndag.

– Jeg tror, vi alle sammen var glade for, at den ikke gik i forlænget, men jeg var ekstra glad for det. Jeg kunne godt mærke, at jeg var ved at være lidt brugt til sidst. Det var vigtigt for min krop med henblik på, at der også er en rigtig vigtig kamp på søndag, siger han til 3point.dk.

– Jeg havde håbet lidt på, at kampen kunne udvikle sig således, at jeg kunne have stoppet tidligere, men det var desværre ikke tilfældet. Men sådan er det. Så tager vi den med, fortsætter Kahlenberg.

Brøndby IF er med sejren over HB Køge i kvartfinalen i DBU Pokalen, og her møder drengene fra vestegnen upåagtede Skive.

INGEN KOMMENTARER