Lettet United-mandskab slog hademodstanderen efter sen Rooney-hælscoring

Lettet United-mandskab slog hademodstanderen efter sen Rooney-hælscoring

711
0
DEL

Manchester United fik en opløftende sejr på 2-1 mod Swansea, som ‘The Red Devils’ ellers har haft store problemer med de seneste indbyrdes opgør. Sejren var den første af slagsen i Premier League-regi i halvanden måned, og det er særligt værd at bemærke, at Wayne Rooney stod for sejrsmålet med en fræk hæl bag om støttebenet.  

Spillet var opløftende i mandagens storkamp mod Chelsea, men ud af resultatkrisen kom de ikke efter mødet med ‘The Blues’.

Til gengæld fik Manchester United oprejsning denne eftermiddag mod Swansea, som har været manager Louis van Gaals skrækmodstander nummer 1.

Første halvleg var en halv halvtam affære med et begrænset antal af chancer.

Wayne Rooney og Juan Mata havde dog chancer undervejs, men forsøgene gik enten i sidenettet eller blev blokeret af et hårdtkæmpende Swansea-mandskab.

Efter pauseteen fik Manchester United noget bedre greb om kampen og fik drevet bolden fremad, hvilket allerede gav pote to minutter senere.

Det var en velspillende Ashley Young, der med et præcist og svævende indlæg fik lagt bolden godt ind til Anthony Martial, der uden besvær kunne pande bolden ind bag en chanceløs Lukasz Fabianski i mål til stillingen 1-0.

Efter føringsmålet lagde hjemmeholdet yderligere pres på kriseramte Swansea, der dog svarede igen en halv time inde i anden halvleg.

Dødboldsspecialisten Gylfi Sigurdsson lagde bolden ind til Andre Ayew, der med sit forsøg fik kysset stolpen. Så var Manchester United ligesom advaret.

‘The Red Devils’ kom dog stærkt igen efter advarslen med en stor chance til Anthony Martial, der var tæt på at blive dobbelt målscorer.

Lynhurtige Modou Barrow, der lavede et strålende indhop fra bænken, fik kort efter Manchester Uniteds chance sendt bolden i feltet, hvor Gylfi Sigurdsson dukkede op og sendte bolden i mål til 1-1. Der var på dette tidspunkt 20 minutter igen til slutfløjt.

Det lignede på dette tidspunkt en ny skuffelse for Manchester United, men den ellers så udskældte og formsvage Wayne Rooney fik syv minutter senere sendt bolden i mål på smukkeste vis. En hælscoring bag støttebenet på oplæg af Anthony Martial.

Ashley Williams testede David de Gea i kampens næstsidste tillægsminut, men spanieren viste igen, at han er vaks ved havelågen og parerede skuddet.

Igen i overtiden skulle Manchester United-fansene holde vejret, da Swansea-målmand Lukasz Fabianski skulle med frem for at lægge ekstra pres på hjemmeholdet.

Forsøget blev dog afværget, og Manchester United fik en tiltrængt sejr, mens Swansea efterhånden må sande, at de ligger blandt de dårligste hold i Premier Leauge.

INGEN KOMMENTARER