Lewandowski: Min bedste tid kommer nu

Lewandowski: Min bedste tid kommer nu

908
0
DEL

Robert Lewandowski er en livsfarlig målmaskine, men hovedpersonen selv mener, at hans bedste tid først kommer nu. 

27 årige Robert Lewandowski har indtil videre haft en utrolig sæson. Med 12 mål i otte Bundesliga kampe og 15 mål i hans sidste syv kampe er Lewandowski pt. en af europas farligste angribere.

Lewandowski siger selv, at det skyldes koncentration og hårdt arbejde på banen.

– Ofte leder jeg efter plads i 80 minutter. Efter 81 minutter kommer chancen så. Jeg har måske plads og kan score målet, eller også kan jeg distrahere forsvarsspillerne og gøre plads til mine holdkammerater, siger han til GOAL.

– Jeg er 27 år nu og vil være bedre år efter år og score flere mål. Min bedste tid kommer nu. Forhåbentlig kan jeg fortsætte så lang tid som muligt. Det er ikke altid nemt at være angriber. Jeg er nødt til at arbejde hårdt i hver kamp for at komme frem til de afgørende situationer.

På trods af polakkens imponerende scoringsgennemsnit i indeværende sæson, så vil han ikke tænke på muligheden for at vinde ‘Den gyldne støvle’ endnu.

– I øjeblikket tænker jeg ikke på det (at vinde ‘Den gyldne støvle’, red.). Hvis jeg har chancen for at vinde den i slutningen af sæsonen, så vil jeg fokusere på det der. Lige nu er det stadig for tidligt. Jeg fokuserer bare på den næste kamp.

Næste gang Lewandowski skal i kamp er på tirsdag, når Bayern München møder Arsenal i London i Champions League.

INGEN KOMMENTARER