Liverpool-direktør: Klopp har det sidste ord

Liverpool-direktør: Klopp har det sidste ord

639
0
DEL

Liverpools direktør, Ian Ayre, fastslår, at det er Jürgen Klopp, der har det sidste ord at skulle have sagt, når det kommer til de kommende transfers i klubben. Direktøren fortæller, at Klopp får samme midler, som Brendan Rodgers havde, da han var manager i klubben. 

Siden Jürgen Klopp kom til Liverpool, har der været store spekulationer i, hvilke spillere han skulle hente til klubben i det kommende transfervindue. Liverpool-direktøren, Ian Ayre, er fast besluttet på, at det er træneren i klubben, der skal bestemme, hvilke spillere der skal ind og ud.

– Brendan havde det sidste ord, med hensyn til hvilke spillere vi hentede. Der er kun én person, der har det sidste ord med hensyn til spillere i Liverpool, og lige nu er det Jürgen Klopp. Det har hele tiden været tilfældet, mens jeg har været her, siger Ian Ayre ifølge Sky Sports.

– Det har ikke ændret sig. Jeg har været i den her fodboldklub i otte år. Komiteen, og vi ser det ikke som en komite på den måde, som medierne gør, er i virkeligheden et samarbejde mellem alle de folk, der medvirker til, at manageren kan træffe sin beslutning, og det synes vi er rigtig smart.

Liverpool brugte ca. tre milliader kroner på spillerindkøb, da Brendan Rodgers var manager i klubben. Derfor er det ikke penge, som Jürgen Klopp kommer til at mangle i det kommende transfervindue.

INGEN KOMMENTARER