Liverpool og Tottenham interesseret i Premier League-topscorer

Liverpool og Tottenham interesseret i Premier League-topscorer

808
0
DEL

Med 10 mål i 10 kampe i indeværende Premier League sæson, har Leicester City-angriberen, Jamie Vardy, gjort sig positivt bemærket. Ifølge ESPN har både Liverpool og Tottenham set sig lune på den engelske landsholdsangriber. 

Jamie Vardy fortsatte i går sin imponerende målform ved at score det afgørende mål mod Crystal Palace. Englænderen har nu scoret i de seneste syv ligakampe, og det har tiltrukket interesse fra bl.a. Merseyside-klubben.

Med Danny Ings ude resten af sæsonen samt Daniel Sturridges skadesproblemer, som synes ingen ende at tage, kan Vardy meget vel være løsningen på Liverpools angrebsproblemer, hvor der også spekuleres i, om Christian Benteke er en del af Klopps fremtidsplaner.

I den nordlige del af London har man også meldt sin ind i ræset om den farlige angriber. Især da Harry Kane ikke har formået at genfinde sidste sæsons storform. Kane han kun har formået at score ét mål i 9 ligaoptrædener i denne sæson. Samtidig formåede Spurs heller ikke at hente Saido Berahino fra West Bromwich, som de ellers flirtede kraftigt med i sommerens transfervindue.

Det er derfor ingen overraskelse, at de to storklubber vil forsøge at hente den kyniske spidsangriber til januar, når transfervinduet atter åbner igen.

Leicester City indtager efter gårsdagens sejr over Crystal Palace en imponerende 5. plads med 19 point. Dette skyldes ikke mindst deres mand i front, Jamie Vardy.

INGEN KOMMENTARER