Liverpool-profil: Med fansenes hjælp kan vi blive mestre

Liverpool-profil: Med fansenes hjælp kan vi blive mestre

603
0
DEL

Nathaniel Clyne kom til Liverpool i sommerens transfervindue. Alligevel har backen allerede bemærket, at klubben har nogle fantastiske fans. Han mener, at med lidt hjælp fra fansenes side og lidt held, så kan holdet blive mestre i år.

Selvom han ikke har været i klubben i mere end et halvt års tid, så er Nathaniel Clyne ikke et sekund i tvivl om, at tilgangen af Jürgen Klopp har givet holdet fornyet tro på tingene. Backen fremhæver dog også, at fansene spiller en vigtig rolle i forhold til, hvordan holdet klarer sig i denne sæson.

– Ved at hylde vores fans kunne vi se, at det blot gør dem endnu mere motiveret. Liverpool har en stor atmosfære, og vi ved, hvis vi kan få publikum i gang, får det os til at spille bedre, siger Clyne til The Telegraph.

– Kan vi vinde titlen? Ja, det er bestemt en mulighed. Vores mål er at komme i top fire, og vi er fortsat med i alle vores turneringer. Vi gør det rigtig godt. Ligaen er uforudsigelig, og det gør at alle er spændte, siger han videre.

Liverpools næste opgave bliver på søndag, hvor holdet møder Watford på udebane, og her kan Merseyside-klubben godt komme på lidt af en svær opgave, da Watford lige nu er et af de mere formstærke hold i ligaen.

 

INGEN KOMMENTARER