Liverpool-reserve opsat på at blive førstevalg

Liverpool-reserve opsat på at blive førstevalg

539
0
DEL

Liverpools nye reservekeeper Adam Bogdan er opsat på at give Simon Mignolet kamp til stregen for pladsen mellem stængerne. 

I sommer havde ungarske Adam Bogdan kontraktudløb med Championship-klubben Bolton, og noget overraskende endte den 28-årige målmand i storklubben Liverpool FC.

Endnu har Bogdan Premier League-debuten til gode for Merseyside-klubben, men han agter at arbejde hårdt og målrettet på at give Simon Mignolet kamp til stregen.

– Jeg ved, hvad jeg skal gøre på træningsbanen, og hvilke ting jeg skal forbedre. Bortset fra det har der også været en masse ting, man er nødt til at opretholde, så der er en masse at arbejde med, forklarer Bogdan ifølge den Merseyside-baserede avis Liverpool Echo.

– Jeg forbliver tålmodig, fordi jeg har haft en chance for at spille, og jeg håber på at kunne få endnu en chance. Det er nu engang vilkårene i fodbold og vilkårene som målmand; der er kun en person, der kan spille, og hvis vedkommende gør det godt, så er det meget svært at overtage pladsen, uddyber Liverpool-målmanden.

– Men på samme tid er det rigtig godt, fordi det viser, at det arbejde, vi lægger til træning, betaler sig. Han (Mignolet, red.) arbejder ekstremt hårdt, hvilket resten i øvrigt også gør. Jeg er nødt til at gøre mit arbejde, og når chancen engang byder sig, skal jeg bare forsøge at gribe den, slutter rødhårede Bogdan.

Adam Bogdan har fået chancen to gange i Capital One Cup.

INGEN KOMMENTARER