Lopez: Milan har ikke så få point på grund af mig

Lopez: Milan har ikke så få point på grund af mig

719
0
DEL

AC Milan-keeperen Diego Lopez mener, at han stiller store krav til sig selv, men vil ikke ligefrem sige, at han er skyld i, at klubben ikke har flere point på dette tidspunkt i sæsonen. 

Målmandstalentet Gianluigi Donnarumma har overtaget tjansen som førstemålmand i AC Milan fra Diego Lopez, og den erfarne spanier er fuld af beundring af den 18 år yngre kollega, men han mener ikke, at han kan klandres for Milano-klubbens lidt skuffende pointhøst i Serie A til trods for, at han normalvis stiller meget store krav til sig selv.

– Jeg er hård ved mig selv, men jeg synes ikke, at jeg er skyld i, at Milan har så få point. Hvis der er noget, jeg virkelig arbejder på og vil undgå, så er det at lukke mål ind. Jeg respekterer Milan, og ligesom alle andre ønsker jeg at spille hver eneste kamp. Jeg tager altid mit ansvar på mig. I Milan er alt dog ikke op til keeperen alene, sagde Lopez efter sidste weekends sejr over Sassuolo.

Diego Lopez undrer sig desuden over de transferspekulationer, der har været om ham.

– Jeg er Milan-spiller indtil 2018, og spørgsmålet om, hvorvidt jeg har salgspotentiale, giver ingen mening: Jeg tror ikke, at nogen kan sige, at jeg har gjort noget dårligt for klubben. Cheftræner Sinisa Mihajlovic sagde, at det var en sportslig beslutning. Det vil jeg slet ikke sige noget imod. Jeg respekterer træneren, og jeg vil tale min sag på banen, understreger den spanske målvogter, som desuden kun har roser tilovers for den noget yngre kollega:

– Donnarumma? Det, han har gjort, er fantastisk. Jeg ønsker ham det bedste for fremtiden.

Diego Lopez er ikke alene slået af målmandsposten, men sidder nu også ude med en skade på ubestemt tid. Spanieren har haft et springerknæ gennem de seneste fire måneder og har i den periode spillet med smerter. 

INGEN KOMMENTARER