Louis van Gaal: Smalling er fremtidens United-anfører

Louis van Gaal: Smalling er fremtidens United-anfører

1000
0
DEL

Manchester United-manager Louis van Gaal tror på, at United-forsvarsspileren Chris Smalling en skønne dag bliver klubbens anfører.

Den hollandske manager stemplede Smalling som ’dum’ sidste år for sin præstation i kampen mod Manchester City i Manchester-derbyet på Etihad Stadium, hvor han blev udvist for to dumme gule kort.

Men den engelske landsholdsspiller har imponeret i denne sæson, hvor han også forventes at starte inde i Manchester-derbyet søndag, der finder sted på Old Trafford.

Van Gaal tildelte Smalling en ny fireårig kontrakt i april, og hollænderen er i den grad tilfreds med sin store englænder, hvem han tipper til at overtage Uniteds anførerbind, når Wayne Rooney og Michael Carrick engang stopper.

– Wayne Rooney er anfører, og så behøver du ikke at bekymre dig, og så Michael Carrick, men når de engang er væk, så kan Chris Smalling overtage den tjans – så jeg skubber ham i den retning, udtaler den kontante United-manager til flere engelske medier.

Den 25-årige spillede en hovedrolle i klubbens sejre over Manchester City, Liverpool og Tottenham i foråret, og van Gaal har været imponeret ligeså over, hvad han set fra ham indtil videre i denne sæson.

Han tilføjer:

– Han har gjort det af sig selv. Der er en masse råd. Det handler om, hvordan vi forsvarer som hold. Han er en del af det, og jeg ønskede, at han ville dirigere noget mere.

– Han har også talentet til at dirigere, hvilket gør ham let at træne. På grund af det, gjorde jeg ham til en leder af holdet.

INGEN KOMMENTARER