Luna Christofi: Spanien er rystet over El Clásico-sag

Luna Christofi: Spanien er rystet over El Clásico-sag

869
0
DEL

En af de største elskere af spansk fodbold, Luna Christofi, er ikke i tvivl om, at den mulige dommerskandale i El Clásico chokerer hele Spanien.

Tidligere kunne vi her på siden fortælle om en dommerskandale i spansk fodbold af de helt store. En linjedommer skulle eftersigende have angivet en anklage til politiet, fordi han var blevet berettet om, at han skulle dømme til Real Madrids fordel i El Clásico.

Der er blevet en måned til, at Real Madrid og FC Barcelona tørner sammen i et af de største opgør i fodboldhistorien, men det opgør har allerede nu fået en massiv omtale i de spanske medier. Også TV3Sports reporter i Spanien, Luna Christofi, udtaler sig nu i sagen, og hun forklarer, at det er en bombe, der er sprunget i det spanske.

– Den sag overrumpler alt og alle hernede. Der er fortsat ikke sat nogle navne på. Men jeg kender de spanske medier, og de er allerede godt i gang med at grave. Jeg tror hurtigt, at de får sat et navn på hoveddommeren, fortsætter Luna Christofi til TV3Sport og uddyber:

– Angiveligt skulle linjedommeren have modtaget et opkald fra en internationalt anerkendt hoveddommer. Han skulle så have fortalt, at han havde været til et møde, hvor det var blevet indskærpet, at hvis de skulle dømme El Clásico den 21. november, så skulle de dømme til Reals fordel.

Real Madrid og FC Barcelona tørner sammen den 21 november, og hvis der skulle herske nogen som helst tvivl om, hvilken vej dommerne vil fløjte, så er linjen hvert fald blevet lagt fuldstændig neutral nu.

INGEN KOMMENTARER