LvG: Vi skal være frygtet

LvG: Vi skal være frygtet

1117
0
DEL

Manchester United løb ind i et pinligt 2-1-nederlag til danske FC Midtjylland i torsdagens Europa League-kamp. Manager Louis van Gaal vil have, at klubben skal være frygtet af alle andre klubber, som det var engang. 

Manchester United har endnu engang haft en skidt sæson, hvor man har oplevet Champions League-exit og pinlige nederlag, hvor det sidste eksempel er fra i torsdag, da man tabte i Danmark til FC Midtjylland.

Louis van Gaal mener, at man er nødt til at vinde flere kampe i streg, og at man skal begynde at få modstanderen til at frygte holdet igen, som det var engang.

– Når man ser på de sidste to kampe, er det nok fordi, de ikke har frygtet os. Vi bliver nødt til at få dem til det igen, siger Louis van Gaal til Manchester Evening News og fortsætter:

– Jeg har allerede fortalt det til spillerne, for vi kan ikke blive ved med at tabe kampe. Spørgsmålet er bare, hvordan vi får løftet os selv.

I aften møder klubben Shrewsbury i FA Cuppen, og her skal man undgå endnu et pinligt og smertefuldt nederlag.

– Shrewsbury vil også spille direkte og gå efter andenboldene, og det er noget, vi skal fokusere på og være klar på, siger van Gaal.

Ovenpå det smertefulde Europa League-nederlag til FC Midtjylland blev den hollandske manager spurgt ind til, om han tror, at Shrewsbury vil gå ind til kampen med en fast tro på, at de vil kunne slå giganterne, hvortil han svarede:

– Måske. Jeg håber, de vil gøre det, for så er det kun en fordel for os.

Hvis Manchester United ryger ud i både FA Cuppen og Europa League samt taber til Arsenal på søndag i Premier League, så må man tro, at hans skæbne er afgjort. Men lige nu fokuserer han kun på at komme tilbage på sporet og vinde kampe i streg:

– Vi tabte den første kamp til Swansea, da jeg kom til klubben. Men i sidste sæson havde vi en rigtig god hjemmebanestatistik. Det er bare et spørgsmål om at vinde flere kampe i streg, siger den hollandske manager og afslutter:

– Vi skal vinde mod Shrewsbury, og når vi vinder, er vi videre til næste runde. Vi er i stand til at vinde FA Cuppen, og vi har slået hold som Swansea på hjemmebane og Watford på udebane – endda Chelsea på udebane. Det er altid muligt, siger Louis van Gaal til slut.

FA Cup-kampen begynder klokken 20.45 i aften.

INGEN KOMMENTARER