Lyngby satte til i toppen

706
0
DEL

Lyngby kunne i dag øge deres forspring ned til Vendsyssel og Vejle, og det krævede en sejr på hjemmebane mod kriseramte FC Vestsjælland. Trods stort overtag i spil og chancer forpassede Lyngby dog muligheden for at øge deres forspring.

Det hele startede egentlig godt for de kongeblå, der efter 18 minutters spil bragte sig foran med 1-0. Blot tre minutter senere var den så gal i den anden ende, da Nicolaj Hansen udlignede for gæsterne.

Herefter skulle det gå gæsternes vej og endnu engang fandt Nicolaj Hansen frem til målet, da han efter en halv times spil satte sidste fod på bolden. Dermed kunne han bringe FC Vestsjælland foran med 2-1.

Den stilling holdt ikke mere end fem minutter, for efter 35 minutter gjorde Jeppe Kjær det til 2-2 efter en fremragende kontra fra Lyngby, der fuldstændig fangede gæsterne på hælene.

Den stilling holdt indtil 20 minutter inde i 2. halvleg, hvor Jeppe Kjær igen var på spil. En dybdebold blev sendt af sted mod Kjær, der meget flot eksekverede og køligt lagde bolden over i det lange hjørne.

Så troede man, at Lyngby igen havde styr på tingene, men blot tre minutter senere begik holdet et klodset straffespark. Det omsatte Anders Due sikkert til 3-3. Dennis Sørensen ville det dog anderledes, og så var Lyngby igen foran med 4-3 denne gang.

Det hele sluttede dog i et sandt drama, da store og stærke Bozga fra FC Vestsjælland udlignede i overtiden. Dermed forspildte Lyngby muligheden for at øge deres forspring ned til forfølgerne, der i øvrigt tørner sammen i dag i Hjørring.