Lyon: Største fejl at lade Griezmann gå

Lyon: Største fejl at lade Griezmann gå

590
0
DEL

Lyon scout, Gerard Bonneau er træt af, at klubben valgte at lade Antoine Griezmann gå, da han spillede for holdets ungdomshold. Chefscouten indrømmer, at det er den første fejl, klubben har begået i flere år.

For sæsoner tilbage rådede Lyon over den franske superstjerne, Antoine Griezmann i deres trup. Den franske klub valgte dog at lade angriberen gå, og det ærgrer klubben sig over, da den unge franskmand er gået hen og blevet en af landets største stjerner, og angriberen vælter i succes i sin klub Atletico Madrid.

– Det var vores største fejl i flere år. En historisk fejltagelse. Han trænede med os hver onsdag, men vi gjorde intet ved det. I sidste ende gav Real Sociedad ham en toårig kontrakt, siger Bonneau til AS.

– Vi lod ham ikke gå, fordi han var lille. Vi kiggede ikke kun på fysikken. Sandheden er, at i hans generation og på hans placering, var der tre andre spillere, som også så lovende ud. Vi havde Lacazette, Grenier og Tafer, så vi lod Griezmann smutte, og det var dumt.

Både Lacazette og Grenier er stadig at finde på Lyons førstehold, mens Yannis Tafer spiller i St. Gallen. Selvom Lyon ærgrer sig over tabet af Griezmann, så kan klubben glæde sig over, at førstenævnte i sidste sæson scorede mål på samlebånd.

INGEN KOMMENTARER