Magiske Messi på tærsklen til kamp nr. 500

Magiske Messi på tærsklen til kamp nr. 500

612
0
DEL

Den lille argentiner kan i aftenens kamp mod Real Betis få sin optræden nr. 500 i Barcelona-trøjen. Siden hans debut tilbage i 2004 har den vævre offensivspiller ikke set sig tilbage. Læs nogle af Messis vildeste bedrifter i nedenstående artikel.

D. 16. oktober 2004 trådte en ung purk ved navn Lionel Messi ind på det mægtige Camp Nou, hvor han fik sin officielle debut for den catalanske storklub. 498 kampe senere står den lille argentiner overfor en stor milepæl i Blaugrana-trøjen.

I den anledning har Opta Stats samlet nogle af argentinerens mest iøjefaldende bedrifter.

– Messi har i sine 499 kampe for Barcelona scoret 424 mål, hvilket giver ham et målgennemsnit på 0.85 mål pr. kamp.

– Den argentinske verdensstjerne har i gennemsnit vundet et trofæ for hver 19. kamp, han har spillet.

– Messi har i alt scoret i 266 kampe på klubplan. Når han har formået at finde netmaskerne, har catalanerne kun tabt ni gange, hvilket svarer til 3,4%.

– Argentinerens foretrukne sted at score, udover Camp Nou, er Santiago Bernabeu, hvor han har scoret 12 gange. Dernæst kommer Atletico Madrids hjemmebane, Vicente Calderon, hvor Messi har fået netmaskerne til at blafre 11 gange.

– Messi har vundet 349 ud af de 500 kampe, han har spillet for FC Barcelona. Han har nydt mest succes under klubbens nuværende træner, Luis Enrique, ved at finde 77% af kampene (54 ud af 76). Hans værste periode var under Tata Martino, hvor Messi kun var med til at vinde 29 kampe ud af 46 mulige (63%).

Således et lille tilbageblik på argentinerens fantastiske karriere, hvor det er blevet til 39670 minutter på banen, hvilket har resulteret i 26 trofæer for Messi og hans arbejdsgiver, FC Barcelona.

INGEN KOMMENTARER