Malmö-anfører: Ville være trist at miste Åge Hareide

Malmö-anfører: Ville være trist at miste Åge Hareide

822
0
DEL

Vi kunne i går bringe historien om at den nye danske landstræner kunne være nordmanden Åge Hareide, der på nuværende tidspunkt er træner i svenske Malmö FF. Senere kunne vi så bringe historien om, at Malmö FF ikke havde hørt fra DBU, hvad angår Hareide. Nu udtaler anføreren for Malmö FF, Markus Rosenberg, at det ville være trist at miste Åge Hareide.

– Det vil selvfølgelig være trist. Vi har haft to fantastiske år med Åge. Han er god til det meste. Der er klart, at han udmærker sig med sin erfaring og taktiske tiltag, han frem for alt gjorde i de vigtige playoff-kampe til Champions League. Han har taget svensk fodbold til et helt andet niveau, siger Rosenberg til Sydsvenskan.

Markus Rosenberg vil altså tydeligvis gerne beholde Åge Hareide, som han åbenbart sætter meget stor pris på. I løbet af onsdagen bekræftede DBU at de ikke er enige med en ny landstræner, men at de snakker med tre-fire kandidater til jobbet. Det er derfor slet ikke umuligt, at norske Åge Hareide kunne være blandt disse kandidater. Markus Rosenberg vil ikke alene være ked af at miste de kvaliteter, Hareide tydeligvis ligger inde med. Han vil simpelthen ikke kunne forstå, hvis den altså nuværende Malmö-træner vælger at blive landstræner for Danmark i stedet for.

– Nej, faktisk ikke. Han er i Malmö FF, og derfor behøver han ikke være interesseret i noget andet. Det han har oplevet med os i de her to år, ville jeg ikke være gået glip af, uddyber den offensive spiller.

INGEN KOMMENTARER