Manchester United-legender: United er uinspirerende at se på

Manchester United-legender: United er uinspirerende at se på

1110
0
DEL

Klublegenderne, Paul Scholes og Rio Ferdinand, er ude med hård kritik af Louis Van Gaal og Manchester United-holdet ovenpå holdets nederlag til Liverpool i Europa League.

Det har ikke set godt ud for Manchester United, siden Louis Van Gaal kom til klubben.

En øjeblikkelig position som nr. 6 i Premier League og en tilværelse i Europa League er uvant kost for Manchester United. men ikke desto mindre er det den aktuelle virkelighed for klubben.

Torsdag aften led man så endnu en bet, da det blev til et 2-0 nederlag til ærkerivalerne fra Liverpool FC i Europa Leagues ottendedelsfinaler.

Det har endnu en gang fået flere Manchester United-legender til at spidse både blyant og tunge og udtale sig om United og Van Gaal i skarpe vendinger.

– Det var kaotisk – så skidt. I aften (torsdag, red.) var en katastrofe. Liverpool havde en spillestil. United? Jeg havde ingen anelse om, hvad de forsøgte at gøre, raser Uniteds tidligere midtbane-general til engelske BT Sport.

– United har brugt 250 millioner pund (på nye spillere under Van Gaal, red.). Holdet er nummer seks i Premier League og er nu endt i Europa League. Man burde konkurrere med hold som Barcelona, Real Madrid og Bayern München, konkluderer Paul Scholes.

Også Uniteds tidligere forsvarsklippe, Rio Ferdinand, er ude med kritik af Manchester United efter 2-0 nederlaget til Liverpool. Ferdinand mener blandt andet, at Van Gaal har formået at gøre holdet dårligere.

– Eventyret er væk. Spillerne man har skilt sig af med som Angel Di Maria, Nani, Patrice Evra, Javier Hernández, Shinji Kagawa, Danny Welbeck, Rafael og Darren Fletcher, er de dårligere end spillerne ude på banen nu? De er bedre end det hold derude i dag. Det er problemet, udtaler Rio Ferdinand i følge Reuters.

INGEN KOMMENTARER