Mancini efter storkamp: Tilfreds med nulløsning

Mancini efter storkamp: Tilfreds med nulløsning

753
0
DEL

Inters cheftræner Roberto Mancini er tilfreds med det ene point mod Juventus i søndagens sene Serie A-kamp, om end han erkender, at holdet stod for langt tilbage på banen efter pausen. 

Inter og Juventus stødte sammen i et arvefjendeopgør søndag aften på San Siro, og hjemmeholdet leverede en rigtig flot første halvleg og kom frem til flere store chancer. Efter pausen var det dog ‘Den Gamle Dame’ der satte sig tungt på kampen uden dog at skabe det helt store, og kampen endte 0-0. Efterfølgende var Roberto Mancini ganske tilfreds.

– Jeg er generelt tilfreds. Det var en kamp med få chancer, men jeg havde også spillere, som vi først fik tilbage fra landsholdspausen om fredagen. Vi stod lidt for dybt på banen i anden halvleg og havde det svært sammenlignet med første halvleg, fortæller Mancini til Sky Sport Italia.

Selvom gæsterne fra søndagens opgør er kommet skidt fra start i Serie A, så føler Roberto Mancini sig overbevist om, at Juventus snart er tilbage i topstriden for at kæmpe med om guldet.

– Det var en hård kamp med mange dueller, og jeg er sikker på, at Juventus er tilbage om få måneder og kæmpe med om førstepladsen, lyder det afslutningsvis fra Inter-cheftræneren.

Inter mistede søndag deres topplacering med nulløsningen mod Juventus, og Milano-klubben ligger nu istedet på en tredjeplads bag Fiorentina og Roma.

INGEN KOMMENTARER