Martial: Manchester United kan vinde både Premier League og Champions League i...

Martial: Manchester United kan vinde både Premier League og Champions League i den her sæson

880
0
DEL

Anthony Martial, der har gjort kometkarriere siden han ankom til Manchester United fra Monaco i sommer, mener, at Manchester United har holdet til at vinde både Premier League og Champions League i den her sæson.

Antony Martial har taget hele fodboldverden med storm, siden sit sommerskifte fra Monaco til Manchester United på transfervinduets sidste dag.

Verdens dyreste teenager er siden sit flotte debutmål mod Liverpool, blevet hyldet af Manchester Uniteds fans, hvilket har gjort, at Martial ikke mærker det dyre prisskilt:

– Det går meget godt indtil videre. Fansene har givet mig en god modtagelse, og jeg tænker ikke på min pris, når jeg er på banen. Målet mod Liverpool, klubbens store fjende, har gjort, at fansene har lært mig lidt bedre at kende, siger Martial til Telefoot ifølge Dailymail.

Martials fornemme start for United har givet selvtillid, og Martial selv mener, at klubben kan opnå helt store ting i indeværende sæson:

– Jeg tror vi kan vinde både Premier League og Champions League i den her sæson. Dem begge to. Vi er blandt de 5 bedste klubber i Europa.

Næste opgave for Martial og Manchester United er nu på lørdag, hvor man møder Everton på udebane.

INGEN KOMMENTARER