Martinez: Vi skal lære at lukke kampene

Martinez: Vi skal lære at lukke kampene

568
0
DEL

Roberto Martinez er ikke synderligt begejstret over, at Everton i denne sæson ikke har formået at score de afgørende mål, der kunne knække modstanderen. Senest mod Norwich brændte holdet et hav af chancer, og så endte det hele med et 1-1 resultat.

Selvom Everton lige nu er inde i en god spillemæssig periode, så irriterer manageren, Roberto Martinez sig en smule over, at holdet ikke har formået at lukke kampene, og han mener, at holdet stadigvæk har meget at lære endnu.

– Vi er skuffede over den mængde point, vi har smidt på gulvet i de seneste tre kampe. Det er et tema for os at blive stærkere til at nedbryde modstanderen og tage kontrollen over kampene, styre bolden og dominere, siger Martinez ifølge goal.com.

– Vi skal også kunne håndtere kampene bedre og formå at få lukket kampene uden selv at blive straffet. Nu er vi i en periode, hvor vi skal bruge tilhængernes støtte til at udvikle en evne til at udnytte vores fantastiske offensiv til at reflektere i bedre resultater.

Everton er lige nu placeret på en tiendeplads i Premier League, og den halvdårlige placering skyldes, at holdet har spillet hele otte kampe uafgjort.

INGEN KOMMENTARER