McClaren om Tyne-Wear-derby: Forbereder os som til enhver anden kamp

McClaren om Tyne-Wear-derby: Forbereder os som til enhver anden kamp

751
0
DEL

Steve McClaren er bekendt med, at Tyne-Wear-derbyet mod Sunderland betyder alt for fansene, men Newcastle-manageren understreger, at holdet forbereder sig til kampen som en hvilken som helst anden.

Summen i byen og atmosfæren på stadion er altid helt speciel til et Tyne-Wear-derby mellem Newcastle og Sunderland, og man kan virkelig fornemme den til tider hadske stemning mellem de to klubber – både på banen og i særdeleshed på lægterne.

Newcastle-manager Steve McClaren understreger dog vigtigheden i at forberede sig professionelt, som var det til enhver anden kamp i Premier League.

– Vi er nødsaget til at forberede os på samme måde til hver eneste kamp. Denne kamp er kæmpe stor for fansene, og jeg ved, at der er en vilje i klubben og blandt fansene til at få sejren, men hvorfor skulle vi forberede os anderledes end til kampene mod Chelsea, Manchester City, Manchester United og Norwich, spørger han retorisk og forsætter:

Hvad angår de fem nederlag, så ved vi ikke noget som helst om dem (Sunderland, red.) og ej heller deres startopstilling.

Steve McClaren ser dog kampen som en ny mulighed for et vendepunkt på Newcastles dårlige start i Premier League.

– Det er en ny kamp og en stor mulighed, cementerer manageren for ‘The Magpies’ afslutningsvis.

Steve McClaren har faktisk en ganske fornuftig statistik mod netop Sunderland fra tiden i Middlesbrough.

INGEN KOMMENTARER