Medie: Barcelona vil hente Van Persie

Medie: Barcelona vil hente Van Persie

927
0
DEL

Til vinter må FC Barcelona igen handle ind på transfermarkedet når deres transferforbud ophøres. Det har sat gang i rygtemøllen, som denne gang sender Robin Van Persie til den spanske storklub.

Det er den spanske avis El Mundo Deportivo som erfarer, at Barcelonas sportslige ledelse skulle være interessede i at hente den 32 årige hollænder til klubben, når Barcelonas transferforbud udløber til januar.

Repræsentanter fra Barcelona ledelsen var på plads i Amsterdam, da Holland i den forgangne uge spillede EM kvalifikationskamp imod Tjekkiet. Angiveligt var det for at se Robin Van Persie i aktion.

Her kunne de se en noget blandet præstation fra hollænderen, som scorede både mål og selvmål i Hollands 2-3 nederlag til Tjekkiet.

I følge El Mundo Deportivo har Van Persie selv givet udtryk for, at det ville være en drøm for ham at spille for FC Barcelona.

Barcelona er dog blevet sat i forbindelse med en lang række andre angribere. Senest Nolito fra Celta Vigo og Pierre-Emerick Aubameyang fra Dourtmund.

INGEN KOMMENTARER