Medie: Disse tre stjerner er på blokken i Real Madrid

Medie: Disse tre stjerner er på blokken i Real Madrid

576
0
DEL

Et spansk medie nævner tre navne, som skulle være særdeles varme i Real Madrid. De Gea, Hazard og Lewandowski skulle alle tre stå øverst på ønskelisten i hovedstadsklubben. 

Real Madrid er i vanlig tro på jagt efter nye ‘Galacticos’, som kan forstærke det i forvejen stjernespækkede mandskab.

Skal man tro det spanske medie El Mundo Deportivo, så har klubben udset sig tre stjernespillere, som de skulle være klar til at smide store summer efter.

Den første er ikke overraskende David De Gea, hvem de også var efter indtil sidste minut af sommerens transfervindue. Handlen faldt dog igennem, og stjernemålmanden satte signaturen på en ny kontrakt med Manchester United.

Ifølge El Mundo Deportivo skulle Real Madrid dog ikke have opgivet jagten på den spanske målvogter.

Spiller nummer to på listen er også et navn, der tidligere har været sat i forbindelse med den spanske hovedstadsklub. Chelseas utilpassede stjernespiller Eden Hazard er et særdeles varmt emne, lyder meldingen.

Tredje og sidste spiller på blokken skulle angiveligt være Bayern Münchens Robert Lewandowski, der i denne sæson har bombet som aldrig før. Polakken er udset til at udgøre en sjældent farligere angrebstrio bestående af Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

INGEN KOMMENTARER