Medie: Götze puster liv i genforening med Klopp

Medie: Götze puster liv i genforening med Klopp

1089
0
DEL

Mario Götze havde en vidunderlig tid i Ruhr-distriktet fra 2009-2013. I BVB Dortmund vandt den tyske verdensmester mesterskabet to gange, hvoraf en af gangene blev krydret med at vinde the double. Alt dette foregik med den karismatiske træner Jürgen Klopp, og en genforening kan være undervejs.

Det skabte stor virak, da Mario Götzes frikøbsklausul på 27 millioner pund blev aktiveret i april 2013 af de tyske giganter Bayern München. Götze havde de sidste fire år drevet gæk med Bundesligaen og været stærkt medvirkende til, at Dortmund to år i streg hentede det tyske mesterskab hjem til Signal Iduna Park.

Men Dortmund var chanceløse, og Götze tog turen sydpå for at trække den røde Bayern-trøje over hovedet.

Tiden i det sydtyske har dog været en blandet omgang for den offensive tekniker. En kombination af skader og Pep Guardiolas rotationssystem har betydet, at spilletiden har været ustabil for manden, der sparkede VM-trofæet til Tyskland ved sidste slutrunde.

Det har fået rygterne til at svirre om en mulig genforening i det engelske. Destinationen skulle være Liverpool, der i starten af oktober sidste år ansatte Götzes eks-træner i BVB, Jürgen Klopp, og Götze er bestemt ikke afvisende overfor spekulationerne.

– Vi må se, hvad der sker. Jeg har kontrakt her til 2017. Der er ingen, der har kontaktet mig endnu, siger Mario Götze til engelske Express.

I de engelske medier nævnes det, at Liverpool skal smide omkring 37 millioner pund for at sikre sig tyskerens signatur. Bayern München har papirer på den offensive strateg til 2017.

Læs også: Jürgen Klopp må på jagt efter en midterforsvar

INGEN KOMMENTARER