Medie: Guardiola vil hente Messi til Manchester City

Medie: Guardiola vil hente Messi til Manchester City

958
0
DEL

Den succesrige træner vil angiveligt forsøge at kapre den argentinske verdensstjernes underskrift, hvis Guardiola vel at mærke overtager trænersædet på Eithad Stadium.

Den 44-årige spanier skifter til sommer Tyskland og Bayern München ud med England. Det vides dog endnu ikke hvem, der bliver Guardiolas nye arbejdsgiver. Meget tyder dog på, at det bliver den lyseblå del af Manchester, som får fornøjelsen af den succesrige catalaner.

Læs også: Avis: United har opgivet kampen om Pep Guardiola  

Adskillige medier er således allerede begyndt at spekulere i hvem, Guardiola vil forsøge at hente til klubben, hvis han overtager Manuel Pelligrinis position i klubben.

Ifølge The Daily Express har den nuværende Bayern München-træner bedt City-ledelsen om at planlægge et møde med FC Barcelonas nr. 10 i håb om, at de kan lokke argentineren med på Guardiolas engelske eventyr.

Det er værd at huske på, at Messis gode ven samt landsholdskollega, Sergio Agüero, til dagligt slår sine folder i Manchester City, og han ville med sikkerhed tale meget varmt om klubben, hvis det vævre angrebses vælger at forlade de spanske mestre.

Hvis Pep Guardiola takker ja til managerposten hos Manchester City, vil han samtidig blive genforenet med Txiki Begiristain og Ferran Soriano, der var to nøglefigurer under Guardiolas regeringsperiode i det catalanske hos FC Barcelona.

INGEN KOMMENTARER