Medier: Kevin Mirallas overvejer januarskifte

Medier: Kevin Mirallas overvejer januarskifte

735
0
DEL

Kevin Mirallas overvejer at forlade Everton for at øge sine chancer for at spille for Belgien til EM 2016 i Frankrig, ifølge flere engelske medier.

Den belgiske kantspiller bliver mere og mere bekymret for, at den manglende spilletid i Everton kunne være en hindring for sit håb omkring at blive udtaget til Belgiens EM 2016-landsholdstrup. 

Mirallas underskrev en ny kontrakt med Everton i sommers, på trods af rygterne om han ville forlade klubben, men han har svært ved at tvinge sig ind i Roberto Martinez’ planer. 

Belgieren, der har været ramt af skader og karantæne, har ikke startet en ligakamp siden åbningskampen, hvor han har set spillere som Gerard Deulofeu, Aaron Lennon, Arouna Kone og Steven Naismith blive valgt på bekostning af ham. 

Han blev skiftet ind i stedet for Gerard Deulofeu i weekendens 6-2-sejr over Sunderland, hvor han fik de sidste 25 minutter af kampen, men menes stadigvæk at ville overveje sin situation igen i januar. 

Marc Wilmots, Belgiens landstræner, udelod Mirallas i sidste måneds EM 2016-kvalifikationskampe mod henholdsvis Andorra og Israel – to kampe man vandt og dermed klatrede op i toppen af FIFA’s verdensrangliste. 

INGEN KOMMENTARER