Medier: United går all-in på Lazio-profil

Medier: United går all-in på Lazio-profil

610
0
DEL

Manchester United er på udkig efter nye forstærkninger til truppen, og selvom holdet tidligere er blevet kædet sammen med Gareth Bale og Cristiano Ronaldo, så går klubben nu all-in på en af Lazios helt store profiler.

Glem Bale, glem Ronaldo. Står det til flere medier, så går Manchester United nu all-in i forsøget på at hente Lazios wonderkid, Felipe Anderson. Både ESPN, Daily Mail, La Repubblica samt Calcio Mercato melder nemlig, at den engelske storklub angiveligt har rettet alt fokus imod Felipe Anderson.

Ifølge andre medier er der tale om omkring 430 millioner kroner, som United angiveligt skulle være villige til at smide på bordet og ofre for at få fingrene i Lazio-profilen, der har spillet forrygende for hovedstadsklubben gennem de seneste par sæsoner.

ESPN skriver desuden, at Manchester United stort set har opgivet at kunne hente Gareth Bale og Cristiano Ronaldo til klubben, og derfor søger storklubben nu nye veje i kampen for at hente nye spillere til klubben.

22-årige Felipe Anderson kom til Lazio i 2013 fra Santos, og siden da har han været en kæmpe profil i klubben, og det har altså medført stor interesse for nogle af de største klubber i verden.

INGEN KOMMENTARER