Memphis Depay droppet af van Gaal

Memphis Depay droppet af van Gaal

1179
0
DEL

Memphis Depay ser, ifølge flere engelske medier, ud til at være blevet droppet fra startelleveren af Louis van Gaal til Manchester Uniteds kamp mod Everton i morgen.

Den hollandske kantspiller har haft problemer med formen siden ankomsten til United fra PSV Eindhoven denne sommer, og flere engelske aviser skriver nu at managerens tålmodighed med den 225 millioner kroner dyre spiller er opbrugt.

Memphis Depay skulle angiveligt være på bænken mod The Toffees, hvilket ikke nødvendigvis kun skyldes præstationerne på banen, men i lige så høj grad den høje frekvens af byture og medieomtale, som spilleren har lagt for dagen.

Klublegenden Ryan Giggs har ifølge TEAMtalk.com allerede taget en snak med den 21-årige om at holde lav profil og koncentrere sig om fodbolden, og The Sun bringer samtidig et citat fra en anonym intern kilde i klubben:

– Hans opførsel i og omkring klubben er begyndt at blive problematisk og irritere flere og flere.

Depay vendte tilbage til Uniteds træningsanlæg efter en forfærdelig landsholdspause, der bød på en forfejlet kvalifikation til Holland og et nederlag på 3-2 til Tjekkiet samt et skænderi med Fenerbache-angriberen Robin van Persie.

Depay har blot scoret et enkelt mål i Premier League siden sin ankomst til Manchester.

INGEN KOMMENTARER